Har du glömt bort ditt lösenord, har du problem med att installera ett program eller skicka ett mail? Vill du föra över filer från din telefon till din dator? Då är online support vad du behöver!

Inte alla problem kräver att vi kommer till dig personligen eller att du tar med din enhet hit. Så därför erbjuder vi även online support så det kan spara tid och pengar för oss båda!

Om du önskar att kontakta online support, klicka här.

Om du vill höra mer om vår information eller om våra priser, så fortsätt skrolla ner!

Hur det fungerar

 1. Ladda ner LiteManager.
  Klicka här för att se hur du gör för att ladda ner det i detalj.

  Hur man laddar ner och kör Lite Manager

 2. Fyll i och skicka oss ditt telefonnummer, Lite Manager id och lösenord, för att se hur, så kolla på bilden nedan eller om du vill så kan du också kontakta våran chat.
  Lite Manager
 3. Vi ringer upp dig på telefon, kopplar upp dig på er dator och försöker lösa problemet härifrån. Under tiden så kommer du även kunna se allt vi gör!.
 4. Du kan betala genom Pay-Pal.

Och oroa dig inte om lösenordet, det kommer ändras så fort programmet stängs av och ingen annan kommer att kunna komma åt din dator om du inte ger ut det nya lösenordet.

Pris

 • 100kr per timme.
 • Minsta pris vi fakturerar är 50kr.
 • Efter de första 30 minuterna fakturerar vi 25kr för varje 15 minuters extra arbete.

Kan fjärrsupport användas för allt?

Fjärrsupport är bra, men det kan inte användas för alla slags problem. Det är därför du inte behöver betala någonting om vi inte löser problemet genom fjärråtkomst. Istället erbjuder vi att besöka dig och diagnostisera och fixa problemet personligen.

Vårdpaket

Om du tror att du kommer att behöva onlinestöd ofta, eller om du känner någon som kan behöva det, rekommenderar vi att du läser om vårt vårdpaket. För en liten månadsavgift får du din personliga tekniska support online.